.

Onder een voet bevinden zich allerlei zogenaamde REFLEXZONES oftewel drukpunten. Die staan in verbinding met de rest van het lichaam zoals organen, weefsels en spieren. Door het geven van impulsen wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam geactiveerd, zodat zich kan herstellen of versterken. Deze 1 uur behandeling bevindt zich in een rustige ruimte met achtergrondmuziek. Wij maken gebruik van COLLISTAR huidverzorging.

Behandeling bevindt zich in een rustige ruimte met achtergrondmuziek

maak een afspraak
THALASSO-SCRUB ALS VOETBAD
*Energizing talasso-scrub; een mix van 90 soorten zeezouten met verschillende korrelgrootte gecombineerd met een melange van plantaardige oliën en zeer zuivere essentiële, aromatische oliën die zowel op de huid als op de reukzin inwerken.
*Anti-water talasso-scrub; synergetische werking van zeezouten, suikerriet, essentiële oliën en specerijen biedt alle weldadige effecten van de thalasso- en aromatherapie. Dit alles wordt versterkt door het ‘sauna effect’ van het product.
*Firming talasso-scrub; kersen uit Emilia-Romagna, rijk aan omega 3 en 6 en vitamine A en E, een mix zeezouten en Hawaiaans rood zout. Olie van kersen, jojoba en tarwekiem maken de huid ongelooflijk zacht en glad. Stimulerend: essentiële oliën uit grapefruit en bergamot.
*Tonicum talasso-scrub; jeneverbes uit Sardinië en een mix zeezouten verrijkt met Fleur de Sel. Biedt veerkracht en verlicht vermoeidheid. Sesam en druivenpit olie hydrateert en voedt met een cocktail van uiterst pure natuurlijke essentiële oliën.
*Anti-age talasso-scrub; zeezouten, essentiële oliën, sinaasappelbloesem en citrusvruchten uit Sicilië. Rijk aan alfa hydroxizuren, flavonoïden en vitamine C. Verkwikkend effect en ondersteunen de activiteit van de werkzame bestanddelen.