Huidbehandeling

Collistar staat voor innovatie, passie en dermatologisch onderzoek gecombineerd met een vleugje Italiaanse flair. Collistar creëert producten met geavanceerde effectieve formules en unieke specialiteiten.

1 uur behandeling met een heerlijke hoofd-nek-schouder drukpuntmassage.

GEZICHTS-REINIGING
Licht; zacht en zeer delicaat. Deze reinigingsmelk zorgt voor een snelle en grondige reiniging van de huid door op milde wijze de gezichts- en oogmake-up te verwijderen. De innovatieve formule is gebaseerd op de synergetische werking van 6 vitaminen; aloë vera en een mix van extracten van arnica; hamamelis en mimosa die vochtregulerend en verzachtend werken en de huid frisheid; vitaliteit en soepelheid geven.
GEZICHTS-DIEPTEREINIGING
Een milde scrubgel met microkorreltjes suiker die; als bij toverslag; oplossen tijdens een lichte massage en de huid op zachte wijze scrubben. Maakt de huid ongelofelijk glad; stralend en gerevitaliseerd. De speciale; smeltzachte textuur wordt aangenaam warm op de huid tijdens het masseren en geeft een heerlijke geur af voor een comfortabel en weldadig gevoel. Met het hydraterende en liftende Idro-Attiva® Complex en het herstellende; antioxidante en ontgiftende Italiaanse pioenroosextract.
GEZICHTS-MASSAGE
Deze rijke; kostbare olie is gebaseerd op de oliën uit de ayurvedische traditie (sesam-; neem- en damastroosolie) en verstevigt; voedt en verkwikt de huid. Saffraan versterkt de ontspannende werking van het product; terwijl gember de microcirculatie stimuleert. Een actief bestanddeel verkregen uit vanille zorgt voor een aangenaam warm gevoel.
GEZICHTS-MASKER
Een krachtige boost aan hydratatie; energie en welzijn die de huid direct laat stralen; gladder maakt en een volume verhogend effect geeft. Haal het meeste uit uw slaap en breng het aan als een nachtmasker voor het slapen en verwijder het de volgende morgen; voor een intense hydraterende werking. Ook ideaal te gebruiken als een 10 minuten ‘flash’ behandeling wanneer de huid moe; gestrest en vochtarm oogt. Voor alle huidtypen.
GEZICHTS-VERZORGING
Een waar icoon onder crèmes en geliefd bij miljoenen consumenten. De unieke textuur blijft onveranderd; maar de formule is effectiever; dankzij het Idro-Attiva® Complex en Italiaanse Pioenroos-extract. Deze rijke crème versterkt en beschermt de huid en garandeert een perfecte hydratatie tot wel 72 uur. Het minimaliseert tekenen van vochttekort en geeft een volume verhogend effect; met een gezonde en stralende huid als resultaat. Voor alle huidtypen; inclusief de droge huid.